♦ Echipa Valber oferă mobilier în serie, dar și la comandă: bucătării, living, biblioteci, camera de tineret/copii, dormitoare, etc.

De asemenea executăm la comandă mobilier pentru instituții publice și private: birouri, grădinițe, școli, săli de sport, hoteluri, baruri, etc.

Dorim să venim în ajutorul clienților noștrii și să le punem la dispoziție(prin furnizorii noștri) o gamă completă de accesorii pentru locuințe și instituții: scaune, tabureți, colțare, canapele de camera, cuiere, saltele, chiuvete și electrocasnice, toate cele necesare realizării unui ambient plăcut și util.

♦ Materiale Toate produsele de mobilă sunt realizate din pal melaminat de 18mm, 36mm și MDF înfoliat sau vopsit (marca Kronospan, Interspan, Egger, Kastamonu, Falco, Fundermax) și cu accesorii de la producători de renume: Blum, Grass, Hafele, FGV, etc.

♦ Design Designul mobilierului este efectuat de o echipă de profesioniști din cadrul companiei Valber cu ajutorul unui soft 3D de ultimă generație achiziționat in 2019.

Scopul nostru este ca acuratețea detaliilor de finisare efectuate cu ajutorul a trei utilaje profesionale achiziționate tot în 2019 să satisfacă cerințele clienților nostri.

Ne-am dori ca echipa Valber să fie partenerul ideal în dorința dumneavoastră de a vă decora casa sau instituția.

♦ Personalizare Fiecare lucrare este o provocare pentru noi fiind personalizată conform cerințelor dumneavoastră, întreg ansamblul fiind realizat in urma deplasarii la domiciliu a specialiștilor nostri si a colaborarii dintre proiectanții nostri si alegerile dumneavoastra.

♦ Vă așteptăm să vizitați expozitia noastră de produse și mecanisme de închidere/deschidere cu vânzare la sediul nostru.

Aici puteți lua legătura direct cu producatorul, deoarece în spatele expoziției se desfășoară prelucrarea propriu-zisă a mobilei.

Astfel veți putea negocia și afla detalii despre variantele de finanțare. Cu alte cuvinte veți primi ajutor in deciziile de realizare a propriilor dumneavoastră vise.

Modalități de plată sau finanțare

Cash

Card

Rate

fără dobândă, Garanti Bank

Credit

Prin TBI, vezi simulator