Pernă Magniflex Relano Memory
Saltea Magniflex Conforte Dual

De ce Magniflex?

Filosofia Magniflex s-a ghidat dupa un vis maret, esenta somnului perfect, care nu inseamna doar confort, ci si o imbunatatire a calitatii vietii, un echilibru perfect intre elementele mediului inconjurator.

Dupa ani de zile petrecuti in cercetare si inovare, inca se urmeaza acelasi vis si anume descoperirea formulei de somn perfecta si odihna de calitate.

Noi credem ca somnul sanatos duce la o viata implinita!

Misiunea companiei noastre este de imbunatati calitatea vietii persoanelor care aleg produsele noastre.

Doar de cateva decenii, Magniflex a devenit cel mai mare producator de saltele din Italia, cu birouri si showroom-uri de vanzare cu amanuntul in intreaga lume.

La Magniflex, noi credem ca somnul bun imbunatateste calitatea vietii noastre. Fiecare dintre produsele noastre, ne straduim sa fie in armonie cu mediul inconjurator. De-a lungul anilor, credinta noastra construiesti si consolideaza valorile noastre de baza, care astazi inspira compania.

Fabricate în Italia și Portugalia

iSleep oferă produse fabricate din cele mai bune materiale și urmând cele mai recente tendințe de pe piață. Fabricile de top din Italia și Portugalia, în care produsele sunt fabricate, combină anii de experiență, materialele textile de cea mai bună calitate și tehnologiile inovatoare, pentru a vă oferi cel mai bun somn posibil pentru dumneavoastră și cei dragi.

Modalități de plată sau finanțare

Cash

Card

Rate

fără dobândă, Garanti Bank

Credit

Prin TBI, vezi simulator

Abonați-vă la newsletter
și primiți noutăți & oferte personalizate.