smeg-bucatarie-retro
Scule electrice de bucătărie design retro 50'
smeg-colonial
Detaliu de design al unui cuptor din linia Colonial
frigidere-smeg
Frigidere Smeg stil retro '50

Smeg este un producător italian de electrocasnice inclusiv incorporabile a cărui evoluție în ultimii ani îl face un jucător important pe piața mondială. Ofaera acestuia s-a extins continuu incluzând treptat tot mai multe produse astfel că puteam spune că în prezent are o ofertă cu adevărat completă.

Ca orice firmă italiană și Smeg face din designul deosebit un criteriu de diferențiere față de concurență. Astfel, unul dintre caracteristicile brandului Smeg este designul rafinat al produselor sale, grupate în mai multe „linii” estetice de inspirație de la retro și folclorică trecând prin anii 50, până la modernă, minimalistă sau futuristă. de unul dintre cei mai mari producatori italieni de electrocasnice si incorporabile din lume.

sertare-smeg

Puteți comanda produsele Smeg prin Valber, cu sau fără a fi încorporate în mobilă. Puteți consulta catalogul PDF, cu precizarea că acesta prezintă o gamă restrânsă de produse din toate cele disponibile, care sunt de ordinul miilor. Pentru informații detaliate luați legătura cu consultanții de vânzări dein showroomul nostru.

Modalități de plată sau finanțare

Cash

Card

Rate

fără dobândă, Garanti Bank

Credit

Prin TBI, vezi simulator