Bucătăria este inima casei dumneavoastră. La Teka, proiectăm electrocasnice care să devină sufletul bucătăriei dumneavoastră, pentru că aici se găteşte viaţa, aici trăim unele dintre cele mai frumoase momente din viaţă.

Bucătăria este pentru noi mai mult decât locul unde se găteşte mâncarea. Este un loc unde râdem, visăm, ne sfătuim, vorbim, luăm decizii, împărtăşim veşti, ne facem planuri de viaţă şi, în final, trăim momente de neuitat.

Din toate aceste motive, proiectăm şi fabricăm electrocasnice care aduc soluţii şi inovaţii autentice în bucătărie, soluţii care se potrivesc stilului dumneavoastră de viaţă şi care vă sunt în armonie cu întreaga casă.

Zi de zi, ne străduim să vă înţelegem mai bine nevoile şi să venim cu noi soluţii pentru a vă ajuta să găsiţi noi posibilităţi în bucătărie.

În tot ceea ce facem, combinăm calitatea, aplicabilitatea şi eficienţa, pentru a găsi cea mai bună soluţie în casa dumneavoastră. Principalul nostru scop este de a vă oferi experienţe memorabile pe care să le împărtăşiţi cu cei dragi.

Modalități de plată sau finanțare

Cash

Card

Rate

fără dobândă, Garanti Bank

Credit

Prin TBI, vezi simulator

Abonați-vă la newsletter
și primiți noutăți & oferte personalizate.